Selecteer een pagina

Dutch Dental Care & Infomedics

September 2018

In opdracht van Dutch Dental Care mocht ik mee op reis naar Kenia om het werk van de tandartsen en mondhygiënisten daar te filmen. Een geweldige ervaring om van zo dicht bij te zien hoe een groep van ongeveer 15 vrijwilligers in 10 dagen bijna 1200 kinderen gratis behandelingen geeft. Naast het reinigen, gaatjes vullen en kiezen trekken, wordt er ook poetsinstructie gegeven in de klassen om de kinderen bewust te maken van de noodzaak om goed te poetsen.

In de vrije momenten overdag worden ook de lokale bewoners die niet op school zitten van oud tot jong gezien en waar nodig geholpen. Bij elkaar nog eens gemiddeld 500 behandelingen per week. 

Infomedics.

Dankzij de betrokkenheid en sponsoring vanuit Infomedics is deze video serie mede tot realisatie gekomen. Mooi om te zien hoe een organisatie die zich hard maakt voor een goede (mond)zorgverlening, ook die initiatieven steunt die vanuit hun hart de wereld proberen een stukje te verbeteren.

Zet me in als de regisseur van jouw verhaal. Ik help je tot de kern komen van je boodschap en deze vertalen naar beeld en campagne.

Liever mailen?

Altijd leuk om van je te horen